mapa-krilca-kontakt

Ресторан Крилца

Специјалитети од пилетине

Синђелићево Сокаче ББ, Врачар, Београд
Телефон: 011 2442 568
Мобилни: 064 25 000 25
Е-маил: info@krilca.rs

Rадно време: понедељак-субота 10-24, недељом 12-24

IMG_1474